Skladištenje žitarica na najvišoj razini: pogledajte šta se dešava u pozadini

Bliski susret inovacije i razvoja izbliza. Grupa HETECH iz Kečkemeta priprema stručni dan za farmere.

U studenom ove godine grupacija poduzeća ponovno će ugostiti predstavnike sektora agrara, zainteresirane za postignute rezultate u razvoju tehnologije skladištenja u Kecskemetu. Kao i na prošlogodišnjoj stručnoj konferenciji 2021., aktualne teme i stručni sugovornici i ove godine će biti ključ uspješnog održavanja programa usmjerenog za razvoj u budućnosti.

Više od 300 realiziranih investicija, izgradnja gotovo 1,5 milijuna tona skladišnog prostora u zadnjih četvrt stoljeća – foto: HETECH Group

Godišnji stručni dan grupe HETECH održat će se 23. studenog u Kečkemetu. Svi zainteresovane osobe koji žele biti informisani u vezi nova inovativna rješenja i najnovija dostignuća pozvani su na događaj s početkom u 10:00 sati. Sa opširnim informacijama i stručnih prezentacija i na kraju posjetom proizvodnog pogona, organizatori daju uvid u najvažnija zbivanja u oblasti skladištenja žitarica. Nakon ručka bit će prilika za više informacija o onome što se moglo čuti na predavanjima, za stručne diskusije i za obostrana sklapanja kontakata.

Posjeta tvornice na stručnom danu 2021 – foto: HETECH Group

Na rubu energetske krize tema će biti opskrba alternativnom energijom  sušara za žitarice. Biće prikazana sušara sa snabdevanjem  termalnom vodom u testnom pogonu. Mogu se upoznati s najmodernijom tehnologijom zaštite sjemena koja, osim što je isplativa, štedi vrijeme i uloženu energiju poljoprivrednicima. Na događaju će se predstaviti MEGOSZ. Uz sve to, mogu steći i uvid u procese uspješnog razvoja silosnih postrojenja.

Na kraju zadnji po redu prezentacija događaja domaćin će se predstaviti sa svojim najnovijim dostignućima. Biće predstavljena aplikacija za HETECH sušaru.

Inovacija i razvoja izbliza, važne i autentične informacije iz prve ruke – foto: HETECH Group

Glavni pokrovitelji manifestacije su Derđ Žolt Pap, zamjenik državnog tajnika zadužen za sprovedbu programa ruralnog razvoja i Ferenc Gašpar, županijski predsjednik Nacionalne poljoprivredne komore.

Program HETECH Stručnog dana 22 osmišljen je na način da svi poljoprivrednici koji se bave uzgojem usjeva, skladištenjem žitarica i/ili preradom sjemena mogu steći korisna znanja.

Glavni direktor Mikloš Incze predstavlja 3D kopiju lokacije Ádánd tvrtke ÚJ TAVASZ Kft. – foto: HETECH Group

Na skup su pozvani svi poljoprivrednici i poduzetnici koji u bližoj ili daljoj budućnosti planiraju razvijati, investirati ili modernizirati svoje postojeće lokacije. Sudjelovanje na događaju HETECH Stručni dan ’22 je besplatna, ali je potrebna prethodna registracija. Događaj će se održati u Kečkemetu, u centru naše tvrtke organizatora, u novoj hali izgrađena za bolju logisztiku čija izgradnja se zavšila prije nekoliko dana. Prijaviti se možete do 18. studenog 2022. u ponoć, broj sudionika je ograničen pa svoje mjesto osigurajte što prije.