Ulaganje u postrojenje sa sušarom za žitarice: Obratite se proizvođaču ako želite biti sigurni u svoju investiciju!

Profesionalno sušenje i skladištenje žitarica sa HETECH – om opremom. HETECH-ov kapacitet proizvodnje i skladištenja gotovih i poluproizvoda jamstvo je da će investicija biti dovršena na vrijeme i u željenom kvalitetu.

HETECH Trend d.o.o. osnovana je 1998. godine, a danas tvrtka, koja posluje kao HETECH Group d.d. Tvrtka  posluje kao tvrtka za proizvodnju i inženjering opreme za skladištenje žitarica..

Tvrtka je u mađarskom vlasništvu koja posluje u Kečkemetu može se povezati sa više od 350 dovršenih investicija i izgradnjom više od milijun tona skladišnog silosnog  prostora u posljednja dva desetljeća.

Prateći cijena žitarica i važnost vremenski raspored prodaje žitarica, možemo reći da je pitanje profesionalnog skladištenja usjeva postalo jedno od najvažnijih pitanja među poljoprivrednicima koji se bave ratarskom proizvodnjom.

Veliki broj rezervnih dijelova u našem skladištu

“Najvažnije za nas je to što imamo ogromne skladišne ​​kapacitete. Prošle godine kao i ove bila je nestašice rezervnih dijelova na području pocinčanog metala kao i crnog metala, ali našli smo rješenje za ove probleme. Na primjer, 92% zaliha sita u strojevima za čišćenje žitarica je na zalihama, sve što trebate učiniti je podići ga s police, bilo da se radi o zamjeni cijelog kompleta ili ako vam usred sezone odjednom zatreba druga veličina perforacije  sita. za Vaš kontinualni rad”

Moderno skladištenje žitarica – automatska kontrola procesa i toplotna mapa

Drugi argument je moderna tehnologija, čiji je osnova automatsko upravljanje i toplotna mapa.

Značajke najsuvremenije kontrole sušara mogu se sažeti na sljedeći način: proces se vidi na touch panelu , interaktivni proces dijagram toka rada, potpuna evidencija i dokumentacija podataka i zbivanja, daljinski nadzor, automatska kontrola vlažnosti na temelju mjerenja ulazne i izlazne vlage, automatsko dogrijavanje, automatski nadzor i kontrola temperature sjemena, optimalizacija protoka zraka i temperature zraka. Telefonska aplikacija koja omogućuje daljinskog nadzora s bilo kojeg mjesta u svijetu trenutno je u razvoju, a detalji će uskoro biti dostupni.

Tri glavne aspekta dolaze do izražaja tijekom sušenja usjeva:

    1. 1. Maksimalni kapacitet sušenja: maksimalni protok je ključan element, potrošnja energije i kvaliteta osušenog proizvoda moraju ostati unutar prihvatljivih granica.
    1. Najbolja potrošnja energije: cilj je postići najpovoljniju specifičnu potrošnju energije. S našom sušarom mogu se postići specifične vrijednosti ispod 3,6 MJ/kg vode sa ovom tehnologijom rada sušare.
    1.  Najviša razina kvaliteta sušenja: cilj je maksimalno očuvati kvalitet i vitalnost sjemena. Zahtijeva iznimno nježan način sušenja. Obično se koristi za sušenje sjemena za doradu ili žitarice za ljudsku ishranu.

Širok raspon podešavanja (brzina izuzimanja, promjenjiva brzina protoka zraka, temperatura zraka za sušenje) i kontinuirano praćenje parametara sušenja omogućuju optimalan rad najsuvremenije sušare u bilo kojem od gore navedenih uslova rada.

Spektar proizvoda

Izgradnja postrojenja za sušenje žitarica

Naša tvrtka preuzima zadatak na sebe ne samo izgradnju sušare, već i koordinaciju mehaničke opreme potrebnih za njegovo punjenje i pražnjenje: ugradnju elevatora (vertikalni) redlera (horizontalni transporter), transportnih traka i  prečistača žitarica u procesu,i njihovu sinkronisanu kontrolu .

Što čini sušaru za žitarice modernom?

Uštedu energije sistema za transport i sušare u očuvanje kvaliteta žitarice tijekom sušenja prvenstveno određuje sušara za zrno.

Ne samo da je  potrebna samo moderna energetsko učinkovita sušara sa sustavom rekuperacije topline, već i oprema s profesionalno ugrađenim upravljačkim sustavom koji može kontinuirano kontrolirati proces toplote i protoka sjemena u sušari ovisno o sušenom žitarice i vremeskim karakteristikama okoliša.

Modeli H-TECH sušare je najprikladnija za ovaj zadatak, koja se sastoji od pojedinačnih komponenti (modula) sa sustavom protoka žitarice u stupcu, na koji je spojena jedinica za transportom zraka i odvajanje prašine s neovisnom kontrolom protoka. Ovaj model omogućuje kontrolu protoka zraka i topline unutar modula.

Integracija procesa u  tehnologiju čišćenja zrna

Jedan od važnih aspekata skladištenja usjeva je postizanje sadržaja vlage u usjevima na razini da se mogu skladištiti (sušenjem), drugi važan čimbenik je postizanje odgovarajuće razine čistoće, odabir sadržaja lomljenog zrna i smeća i odnos prašine i smeće. Tvrtka može ponuditi alternative za prečistače izvrsnoj kvaliteti u rasponu kapaciteta 25-120 t/h.

Izgradnja tehnologija za proizvodnje stočne hrane

Što se tiče stočarskih farmi, također sudjelujemo u izgradnji manjih i većih mješaona za proizvodnju stočne hrane uključeno u ovaj program  koordinacijom podizvođača i dobavljača. Projektiranje i izvođenje ostalih zadataka transporta, skladištenja. Instaliraju se i pojedinačni strojevi, s posebnom elektronikom za doziranje i transportom smjese, po potrebi sa sistemom za protočnim vaganjem.

Grupe silosa za skladištenje žitarica – izgradnja silosa

SYMAGA silosi španjolske proizvodnje prodaju se kao komercijalni proizvodi. Ponuda uključuje gotovo sve, od tranzitnog silosa od 25 tona do silosa za skladištenje usjeva kapaciteta 10.000 tona.

Prošao sam na natječaju što dalje činiti?

Ne može se reći da sprovedba natječaja u fazi investicije bez problema, između ostalog, nevjerojatno povećanja cijena građevinskog materijala i ostalih sirovina, poput čelika, i rezervnih dijelova i polu proizvoda kod nas u HETECH-u je relativno neometana zbog velikog skladišnog kapaciteta.

Prednost finansijskog izvora dobiven  preko natjača nije samo velika prilika za Investitore, već i za proizvođače i distributere opreme, HETECH gleda na ovo tako da kupci mogu biti sigurni da će u suradnji s HETCH-om pronaći pravog partnera  i da će u pregovorima pronaći idealne kondicije za financiranje projekta.