Pozivnica na svečano otvaranje novog skladišta

Pozivnica na svečano otvaranje novog skladišta

Ulaganje na lokaciji Hetech Group d.d.

Kratki prikaz projekta

Zbog povećane tržišne potražnje za naše proizvode dolazi sa strane  inostranih tržišta. Nadovezujući se na ovo, HETECH TREND doo je kao strateški cilj je odlučio proširenje kapaciteta proizvodnje i povećanje obima prodaje na inostranim tržištima paralelno s povećanjem svoje ekonomičnije proizvodnje.

Elementi projekta realiziranog u okviru programa Széchenyi Terv Plusz i Operativni program za Ekonomski Razvoj i Inovaciju Plusz:

U sklopu infrastrukturnih i građevinskih ulaganja vezanih uz poduzetničku djelatnost, izgradit će se novo skladište 1.635 m². Značaj izgradnje nove ​​hale je povećanje kapaciteta logističkih usluga, poboljšanje njezine kvalitete, te brža isporuka robe partnerima. Zahvaljujući novom skladištu, ne samo da skladištenje proizvoda i poluproizvoda postaje preglednije i brže, već tvrtka može nesmetano zadovoljiti rastuće potrebe svojih partnera. Lokacija nove hale, kao i dizajn njenih skladišnih površina, također pozicija kamiona čine utovar vozila bržim.

Nabava novih uređaja koja rezultira tehnološkim razvojem:

Nabava novog stroja za lasersku obradu metala tipa PTL 4001 1500/3000 uz nadu za proširenje proizvodnih kapaciteta.

Stroj za lasersku obradu metala omogućuje precizan rad. Njegovom primjenom bit će moguće mnogo ekonomičnije obraditi vrlo složene geometrijske strukture  i tipično u velikim dimenzijama, što je moguće postići samo na mnogo manje ekonomičniji način korištenjem hidrauličke ili ekscentrične opreme za obradu. Upotrebom stroja za lasersko obradu u proizvodnoj tehnološkoj liniji, učinkovitost logističkih procesa tvrtke značajno se poboljšava zbog nekoliko faktora. Najvažniji od njih je da je potreba za rukovanjem materijalom značajno smanjena, budući da se sirovina mora okretati i pomicati znatno manje puta nego tijekom prethodnih proizvodnih procesa. Kao rezultat svega ovoga značajno se poboljšava učinkovitost logistike, s jedne strane, u pogledu količine sirovina koje treba uskladištiti, sa druge strane, jer se materijal se sve manje se premešta sa jednog mjesta na drugi.

Sustav solarnih panela snage 10 kWp bit će postavljen u okviru primjene tehnologija korištenja obnovljivih izvora energije.

Korištenje usluga obuke: Porast tržišne potražnje za proizvodima dolazi iz smjera izvoznih tržišta. Nadovezujući se na to, HETECH TREND doo je kao strateški cilj postavio proširenje kapaciteta proizvodnje i povećanje obima prodaje na stranim tržištima paralelno s povećanjem svoje učinkovitosti proizvodnje. Za to je ključan element za poznavanje stranih jezika naših zaposlenika. Sukladno tome, zaposlenici će biti obučeni za poznavanje engleskog jezika.

pozivnica-na-svecano-otvaranje-novog-skladista-decor-img-001

pozivnica-na-svecano-otvaranje-novog-skladista-decor-img-002

pozivnica-na-svecano-otvaranje-novog-skladista-decor-img-003

U SLIJEDEĆEM ČLANKU NAVEŠĆU PROGRAME I TEME PREDAVAČA