Prisustvo na Sajmu u Gudovcu

U Gudovcu je ove godine održana 29. Međunarodni Poljoprivredni Sajam. Manifestacija je trajala od 9. rujna do 11. rujna. Ponovno je bilo mnogo posjetitelja, a sajam je organiziran sa bogatim programom. Najvećem prostoru  bile izložene strojevi za pripremu tla.

Uz njih, bile su prisutne proizvođači premiksa za stočne hrane, kao i tvrtke koje proizvode i distribuiraju druge tehnologije za obradu žitarica.

Vrijeme je bilo naklonjeno posjetiteljima, vrijeme je bilo lijepo sva tri dana.

Hetech Trend d.d.. ove godine našla mjesto u okviru organizacije CED koja predstavljala Mađarsku i okupila mađarske tvrtke. Izložili smo prečista te nekoliko zasuna  i preklopke iz našeg asortimana.

Zainteresovane osobe koji su posjetili naš štand općenito smatraju da su transportne kapaciteti naših strojeva velike. No bilo je i onih koji su tražili proizvođača za realizaciju projekta koji je dobio potporu na natječaju i koji bi da sigurnošću realizirao svoju investiciju.

Prvi  dan je  naš mađarski štand posjetila i hrvatska ministrica poljoprivrede. Prateću ministarsku skupinu zainteresirala je rad naše kontinuirane sušare koja se sastoji od posebnih modula opremljenih recirkulacijom topline i toplinskom mapom. U okviru kratkog predavanja regionalni predstavnik Atila Rac ukratko je opisao radni proces sušare za žitarice.

Hvala lijepo Posjetiteljima koji su pogledali naše proizvode. Želimo biti delić uspjeha naših Kupaca.

ced-01

ced-02

ced-03

Čekamo Vas i iduće godine na istom mjestu sa novitetima i novim tehničkim riješenjima naših stručnjaka.